Maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Wij zijn het gehele jaar geopend! Met uitzondering van de nationale feestdagen.

Ophalen & brengen

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 7.30 en 09.30 uur en weer worden opgehaald tussen 16.30 en 18.20 uur.

Deze vaste tijden zijn ingesteld om de rust in de groep zo min mogelijk te verstoren.

Afwezigheid

Probeer eventuele afwezigheid van uw kind altijd vroegtijdig te melden. Zijn er omstandigheden waardoor u uw kind later komt brengen dan gebruikelijk, overlegt u dit dan met de leidsters van de groep.

Extra dagen

U kunt dagen ruilen of compenseren voor of na uw vakantie. Uw kindje een (halve) dag extra brengen, of voor een paar uurtjes: Dat kan ook!  Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken en u ook uit de brand kunnen helpen bij een tandarts-afspraak of bij onverwachte afwezigheid van oma of oppas! Uiteraard moet er plek zijn op de groep, we mogen het maximale aantal kindjes niet overschrijden.

Andere ophaler

Als een kind door een ander persoon dan gebruikelijk wordt opgehaald dan moet dit van tevoren duidelijk worden doorgegeven aan de leid(st)ers van de groep. Wij geven de kinderen uit veiligheidsoverwegingen natuurlijk niet mee aan onbekenden.

Gesloten

Wij zijn gesloten op 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaart, 2e Pinksterdag, eerste en tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag en één keer per 5 jaar op Bevrijdingsdag (5-5-2020).

Op 24 december en 31 december sluiten wij om 16.00 uur.

Bel me terug