U kunt erop vertrouwen dat wij uw kind de hoogste kwaliteitszorg bieden. Wij voldoen aan alle eisen die de verordening Kinderopvang Amsterdam stelt en we zijn in het bezit van de benodigde vergunningen. Wij worden door de gemeente Amsterdam regelmatig gecontroleerd op brandveiligheid en de inspectie Kinderopvang komt jaarlijks (onverwacht) kijken hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Ieder jaar worden het gebouw en alle materialen uitvoerig gecontroleerd en waar nodig worden materialen vervangen.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de primaire arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO Kinderopvang. Door ruime secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden, kunnen onze leidsters in een prettige en ontspannen sfeer werken. Zij volgen regelmatig her- en bijscholingen. Wij hebben een aantal belangrijke zaken als  beleid vastgelegd: aanname beleid nieuw personeel, pedagogisch beleidsplan, ziektebeleidsplan, wenbeleidsplan, overgang beleidsplan ( van groep naar groep) Ook zaken als klachtenafhandeling en communicatie tussen ouders en leidsters zijn vastgelegd.

Dagelijkse hygiëne

Een veilige omgeving is een schone omgeving. Daarom mag er in de babygroep niet met straatschoeisel gelopen worden. Alle ruimtes worden dagelijks schoongehouden. Kindjes slapen zoveel mogelijk in een vast bedje. De bedjes worden minimaal twee keer per week verschoond en daarnaast zo vaak als nodig.