Bij KDV Willem Sparkje werken we bewust met een aparte baby-, dreumes- en peutergroep. Zo kunnen we alle kinderen de zorg bieden waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Liefde en rust voor de baby’s, spel en lol voor de dreumesen, creativiteit en uitdaging voor de peuters.

Babygroep

De dagindeling van de baby’s is geheel afhankelijk van hun individuele slaap- en eetritme. Het is voor baby’s van groot belang dat het ‘kinderdagverblijf-ritme’ niet te veel afwijkt van het ‘thuis-ritme.’ Vanzelf gaan grotere baby’s langzamerhand over naar een dagindeling die meer op de dagindeling van de dreumesgroep lijkt.

Dreumes- en peutergroep

Het ritme van de peuters en de dreumesen lijkt op elkaar. Op de dreumesgroep slapen sommige kindjes nog twee keer, verder loopt voor hen de dag hetzelfde. De vaste momenten aan tafel om wat te eten en te drinken, is ook een rustmoment voor de kinderen. Er is aandacht voor elkaar, er wordt gepraat, gezongen en gelezen. De groepsleiding zorgt ervoor dat de opbouw van de dag bestaat uit rustige- en uit drukke momenten, van sociale en individuele activiteiten, die elkaar afwisselen.

Contactgegevens groepen

Groep 1 Sarina, Manon, Marli.  Vaste invallers: Kaoutar, Demi, Priya
Direct nummer: 020 – 470 48 15

Groep 2 Fiona, Era, Mandy. Vaste invaller: Kaoutar, Demi, Priya
Direct nummer: 020 – 470 48 16

Groep 3 Marleen, Mandy, Amanda.  Vaste invallers: Kaoutar, Priya en Demi
Direct nummer: 020 – 470 13 13